Jaakko saariluoma
Ravintola Lokki & Komedia-klubi

Kesän viimeisen illan pääesiintyjänä, teeveestä tuttuakin tutumpi  JAAKKO SAARILUOMA.

La 29.8.2020 klo 21:00

Jaska ei esittelyjä kaivanne, kaikki joilla on televisio, tietävät kuka tämä mies on. Viihteen todellinen multitalentti, joka on tehnyt stand upiakin jo yli kaksikymmentä vuotta. Jaska lähtee syksyllä soolokiertueelle ympäri Suomen, mutta naurulokkilaisilla on mahdollisuus nähdä mies jo nyt Lokissa.
Tai siis elokuussa!
Elokuun Naurulokkiin saapuu myös ANITTA AHONEN!
Anitta on yli(paino)voimaisesti Suomen hauskin! Piste.
Anittan keikka koostuu monista elementeistä, yksi tärkeimmistä on ehkä mustuus. Anittan huumori saattaa nimittäin ajoittan lipsahtaa todella mustan huumorin puolelle. Ja miten ei lipsahtaisi jos katsoo mistä kaikesta “Iso A” onkaan keikoilla muun muassa puhunut:  sairastamansa syöpä, niin sanotusti liian vanha äiti, kehitysvammainen veli, omat kilot.
Joten Anittaa ei voine suositella ihan herkkänahkaisemmille, mutta sitäkin paremmalla syyllä niille, jotka haluavat kuulla koomikolta todella henkilökohtaisia juttuja. Anitta jyrää, sinä joko naurat, tai jäät jyrän alle. Tai no, jyrän alle jäät niin tai näin. Tule Lokkiin jäämään ja nauramaan!
Illan isäntänä tahdit illalle antaa LASSE OIKARINEN!
Tämä kolmekymppinen, vuonna 2013 ensimmäisen keikkansa tehnyt ja 2017 Vuoden Tulokas-tittelin voittanut Itä-Suomen Lasse tekee tarkkaa työtä stand upissa. Tarkkaa siksikin, että tasan tarkkaan yleisö nauraa. Kevään Läpimurto-kiertueen jälkeen Lasse saapuu Lokkiin illan isännäksi siis. Saavu sinäkin, ja ihastu Lasseen!
Siis koomikkona, ei muuten. Lasse on naimisissa. Meillä Naurulokissa ei mitään ihme parisuhdefiilunkia hyvällä silmällä katsota!
Showtime (eli esitys alkaa) klo 21.00
Liput kesän Naurulokkeihin vain 15,- per nenä.
Lippuja saa Ravintola Lokista ennakkoon ja tuntia ennen esitystä ovelta (jos lippuja jää).
Show kestää noin 90 minuuttia, plus väliaika. Kahvia ja pullaa  (kxljaa)
Kysy myös Lokin suosittuja Show & Dinner-paketteja.
(Muutokset mahdollisia)