Marko Leinonen

Pia Leinonen

HISTORIAAMME

2020

Korona-bandemian vuoksi erikoinen ja haastava alkuvuosi on pakottanut kehittämään ja kokeilemaan aivan uusia tapoja ruoan jakeluun ja myyntiin.
Samalla tuli tilaisuus aloittaa Lokissa keittiöremontti, jonka avulla pystymme palvelemaan ruokailijoita ja tilaus-asiakkaita entistä paremmin.

2017

Ravintola Lokki sekä Cafe Charlotta on vakiinnuttanut paikkansa hyvän ja edullisen lounasruokailun tarjoajana. Nyt suuntana vieläkin parempi kokemus asiakkaillemme.

2015

Keväällä aloitimme toimintamme Lahden satama-alueella, Teivaan satamassa, Ravintola Lokissa.

2013

Aloitimme neuvottelut toimintamme aloittamisesta tulevassa matkakeskuksessa. Siellä on tarkoitus aloittaa vuoden 2015 aikana.

2010

Matkan varrella olemme laajentaneet toimintaamme henkilöstöravintolapuolelle. Henkilökuntamme valmistaa maukasta lounasruokaa Rauten ja Peikon tehtaan työntekijöille. Lisäksi palveluistamme voi nauttia keskustan terveysaseman kahviossa.

2006

Niinpä vuonna 2006, viiden vuoden harjoittelun jälkeen oli aika ja mahdollisuus siirtyä isompiin tiloihin Anttilan tavaratalon kanssa samaan taloon.
Samalla uusien, suurempien tilojen myötä pitopalvelutoimintammekin sai mahdollisuudet kasvaa.

2001

Matkamme alkoi vuonna 2001 Lahden kauppahallista. Idyllisessä pienessä kahvilassamme oli 40 asiakaspaikkaa. Pienessä kolme henkilöä työllistävässä kahvilassa oli mukava harjoitella yritystoiminnan alkeita. Pikkuhiljaa aloimme laajentamaan toimintaamme pitopalvelun puolelle. Hitaasti mutta varmasti tilaukset alkoivatkin lisääntymään.